Welkom bij Aromaster!
Wat doen wij?
Aromamaster (kortweg: Aromaster) is een bij de KvK geregistreerde onderneming die zich bezig houdt met de ontwikkeling en verkoop van specifieke aroma-combinaties die geschikt zijn voor consumptie. Daarnaast verkopen wij accessoires die gebruikt kunnen worden bij het verwerken van deze aroma's.

Een gevarieerde en heerlijke lijn van wateroplosbare, sterk geconcentreerde, multifunctionele aroma's.

Onze aroma's zijn op basis van VG en PG, bevatten geen vetten, calorieën, stabilisatoren en conserveringsmiddelen en zijn daardoor voor heel veel doeleinden geschikt. Geniet van heerlijke aroma's met een ongeëvenaarde smaak.

De recepten van Aromaster zijn ontwikkeld, vervaardigd en gebotteld in ons eigen – volledig volgens HACCP richtlijnen ingerichte – whiteroom in Nederland, die daardoor voldoet aan de hedendaagse eisen van de Europese voedings- en levensmiddelenindustrie.

De gebruikte ingrediënten zijn Europees goedgekeurde organische en synthetische smaakstoffen op basis van propyleenglycol (PG) en plantaardige glycerine ookwel glycerol genoemd (VG). Daardoor zijn ze geschikt voor een verscheidenheid aan consumptiegoederen zoals het op smaak maken van Milkshakes, cupcakes en gebak, cocktails, slushpuppies enz. enz.

Wij leveren onze recepten als een geconcentreerd aroma. De geadviseerde mengverhouding staat staat vermeld bij het aroma en op het etiket.

“Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!”

Additionele productinformatie:

PG wordt onder andere gebruikt als een oplosmiddel voor kleur- en smaakstoffen.
VG wordt in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt als oplosmiddel en als zoetmaker in bijvoorbeeld snoep en gebak.

World Health Organization heeft zowel PG [CAS#75-55-6] als VG [CAS#56-81-5] geevalueerd en geschikt bevonden voor gebruik in o.a. voedingsmiddelen, cosmetica en geneesmiddelen.

Mandy

Duizendpoot en logistiek wonder 🙂

8 redenen waarom lekkerbekken klant zijn geworden
en waar wij elke dag 200% ons best voor doen

01

Betaalmiddelen

In deze webshop kunt u zonder extra kosten betalen met betaalmiddelen zoals: Creditcard, Overschrijving, Paypal en betalen bij afhalen.

02

Track en trace leveringen

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL en zijn voorzien van een Track en Trace nummer.
Zo kunt u altijd uw bestelling volgen en zelfs tijdens het transport nog een ander moment van bezorging bepalen.

03

Garantie

Aromaster houdt zich aan het “herroepingsrecht”, waardoor u bij twijfel eenvoudig de aankoopovereenkomst kunt ontbinden.

04

Beveiligde online betalingen

Uitwisseling van betaalgegevens worden versleuteld tussen de server en uw webbrowser. Zo bent u ervan verzekerd dat deze gegevens niet misbruikt kunnen worden door hackers.

05

24/7 Klantenservice

Het ontvangen van je nieuwe aankoop is altijd een leuk moment, maar hulp achteraf maakt het nog leuker! Zo kunt je ons altijd telefonisch, via email, website-chat, Facebook, of Whatsapp benaderen met vragen of opmerkingen.

06

Zelfde dag verzonden

Bestellingen die op werkdagen voor 13:00 zijn geplaatst, worden nog dezelfde dag zorgvuldig verpakt en naar je verzonden!

07

Lage verzendkosten

Wij onderhandelen regelmatig met pakketpost leveranciers, om zo de laagste prijs voor verzendingen te kunnen garanderen!

08

Persoonlijke aandacht

Wilt je liever niet online bestellen, maar heb je liever persoonlijk contact? Geen probleem! Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Wie zijn wij?


Naast tal van andere werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor het netjes verwerken van alle bestellingen. Dus de bestelde producten én de verassingen in het postdoosje zijn door mij zorgvuldig verpakt.

Mandy

Duizendpoot en manusje van alles


Naast een passie voor wilde dieren en in het bijzonder vogels en uilen, heb ik heel veel kennis van broncode, webpagina's en het internet. Ik zorg ervoor dat je ervaring op de website soepel verloopt.

Cor

Webshop beheerder


Waar de andere zich druk maken over flesjes en vloeistoffen, ben ik liever bezig met de administratie, voorraadbeheer, inkoop en de getallen. Ik zorg er dus voor dat het achter de schermen allemaal soepel blijft draaien.

Diana

Administratieve duizendpoot


Vanuit een hobby onstaan, houd ik me bezig met de ontwikkeling van nieuwe recepten en de mengverhoudingen van de smaakstoffen. Maar moet er ergens iets geregeld worden, dan kijken ze allemaal mijn kant op.

Michel

Minst fotogenieke van het stel